Blid Yoga for Seniorer 

 

Jeg tilbyder et mix af klassisk hatha yoga og yin yoga med fokus på blidhed og på stræk af bindevæv, led og muskler. Og med fokus på åndedræt og mindfulness.

Vi arbejder med at styrke vores fundament og grounding gennem liggende, siddende og stående øvelser. Vi arbejder med at gøre bindevævet sundt og stærkt, strække muskler og led og styrke nervevævet. 

Stivhed i kroppen kommer hovedsageligt fra bindevævet, som krymper lidt hver dag. Et sundt og hydreret bindevæv giver større bevægelighed og elasticitet, og hermed ofte en følelse af velvære, mere plads og bevægelsesfrihed i kroppen.

Gennem et aktivt og dybt åndedræt og gennem en mindful tilgang og nærværende opmærksomhed i stillingerne finder krop og sind sin harmoni og balance.

Vi booster vores sundhed og velvære.

Du giver dig selv dejlig selvomsorg, et åndehul og en pause.

Blid Yoga for Seniorer er et godt supplement til din øvrige motion. Om det er gåture, vandring, svømning, golf, tennis, havearbejde, rengøring, fitness eller noget helt andet !

Ligegyldigt hvor aktiv du er, så vil du få glæde af øvelserne.

ALLE kan være med, uanset niveau, da der altid er en blidere eller mere intens variation af en øvelse. Eneste betingelse er at du selv skal kunne lægge dig, og rejse dig fra gulvet.

Vi starter altid med Mindfulness og slutter med en afspænding -  meditation.

 

 

 

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk