STYRK DIT FUNDAMENT

- OG BOOST DIN SUNDHED MED

MINDFUL YOGA 

 

 

Gennem yin stillingerne arbejder vi med at styrke vores fundament og grounding.Vi arbejder med at styrke vores fundament gennem liggende, siddende og stående øvelser. Vi arbejder med at gøre bindevævet sundt og stærkt, strække muskler og led og styrke nervevævet.

Stivhed i kroppen kommer hovedsageligt fra bindevævet, som krymper lidt hver dag. Et sundt og hydreret bindevæv giver større bevægelighed og elasticitet, og hermed ofte en følelse af velvære, mere plads og bevægelsesfrihed i kroppen.

Gennem et aktivt og dybt åndedræt og gennem en mindful tilgang og nærværende opmærksomhed i stillingerne finder krop og sind sin harmoni og balance. Vi arbejder med at forbedre vores fordøjelse, vores udrensning og vores søvn. Gennem yin stillingerne som vi holder 1 - 3 minutter arbejder vi med at skalbe mere plads og bevægelsesfrihed i kroppen.

Herigennem booster vi vores sundhed og velvære.

MINDFUL YIN YOGA er et godt supplement til din øvrige motion. Ligegyldigt hvor aktiv du er, så vil du få glæde af øvelserne. ALLE kan være med, uanset niveau, da der altid er en blidere eller mere intens variation af en øvelse.

Vi starter altid med en opvarmnning, og slutter med en afspænding eller meditation.

I tilfælde af funktionsnedsættelse er du velkommen til at kontakte Anita Anker før tilmelding.

 

 

YOGA Billund, Mølleparken 180, 7190 Billund
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk